Ananászos babfőzelék

Régen ezzel a szöveggel (is) hódítottam GayRomeon :)

Az Ananászos babfőzelék előfordulási helye a 4-es - 6-os villamos és a kék metró.

Félénk, de ugyanakkor komoly ragadozó. Ritkán ismerkedik kanalakkal és veszélyes evőeszközökkel. Zsákmányát mindig megszerzi. A természetben sok ellensége van, de a hierarchia csúcsához közel áll. Az Ananászos babfőzelék karcsú, vékony csontozatú, mozgékony. Nagyon jó futó, kitartó ételkülönlegesség.
Az Ananászos babfőzelék érzékszervei közül a legszembetűnőbb a szeme. Ezzel csábítja el áldozatát, melyet utána előmelegített sütőbe rak. Az Ananászos Babfőzelék fészkét mindig rendben tartja, ahová ritkán visz más konyhásnénikreációt. Kifinomult összetevői, finomra pörkölt érintése, mézédes csókja csak az arra érdemesek számára nyújt kielégítő ízharmóniát.

Ősellensége az aluljárókban felbukkanó "decuki vagy, meleg vagy?" kérdéseket feltevő Pacalt ízű Fagyikelyhek.

Az Ananászos Babfőzelék táplálékát zöldségek és gyümölcsök, nyárutón és ősszel pedig hal is képezik.

Az Ananászos babfőzelék kifejezetten a lágy belsejű, kívülről kemény héjú ételekkel tálalható.

Elkészítése:
Vég egy helyes, lehetőleg tökös uborkát. Adj hozzá egy digitális eszközt. Fűszerezd meg egy íncsiklandó levéllel, jó alaposan szórd meg érdeklődéssel és fényképpel. Miután elküldted, várj a válaszig.
Ha túlfőzöd, vagy túlfűszerezed a levelet, valószínűleg nem a kellő ízt kapod majd vissza, így nagy csalódás érhet. A már megkezdett főzést sose ismételd, keress másik receptet.
Az Ananászos Babfőzeléket széles mosollyal és tiszta, értelmet sugárzó tekintettel tálald. Alacsony műveltségű, tanulatlan emberek, netán olyanok, akiket már mindenki végigkóstolt, ne is kísérletezzenek az
elkészítésével!

Jó tanács:
Egy Ananászos Babfőzeléknek sose mond olyat főzés közben, hogy "mizu?", "hogy vagy?", "lenne kedved ismerkedni?" vagy "kit keresel?". Az ilyen varázsszavak nem segítik az ételkülönlegesség elkészülését.

Az Ananászos Babfőzeléknek egyetlen célja van, hogy valaki végre puhára főzze.

"Az Ananászos Babfőzelék azt jelenti, hogy önmaga által és önmagáért létezik, vagyis más szavakkal mondva: saját konyhás nénivel rendelkezik a világban" by Charles de Gaulle

 

xoxo Maxen

2010.04.01. | 12 komment |

süti beállítások módosítása